Algemene informatie Pension

 

Bij binnenkomst wordt uw kat(ten) allereerst ingeschreven en kijken wij het inentingsboekje na op de benodigde inentingen.Vervolgens wegen wij uw kat(ten) om voldoende controle over de gezondheid te houden en worden eventuele bijzonderheden besproken.Hierna mag u zelf uw kat(ten) naar het verblijf brengen.Indien mogelijk of gewenst streven wij erna de kat(ten) dag en nacht los te laten lopen in huiselijke sfeer met een vrije uitloop naar de buitenren. Individuele opvang mogelijk dmv private-room.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om dieetkatten separaat op te vangen.Onder dieetkatten verstaan wij o.a. een kat(ten) met blaasproblemen, diabetes, nierdieet, maag- en darmproblemen.Katten met medicatie zijn uiteraard ook welkom.

Kattenverblijven

 

Onze eventuele nachtverblijven met het formaat van 78x105x73 bieden uw kat(ten) meer dan voldoende ruimte.Uiteraard beschikken wij ook over een ruime quarantaine. De huiskamer beschikt over krabpalen, vensterbanken, muziek, banken en speeltjes beide met een buitenren.

Kortom wij bieden uw kat een huiselijke sfeer.

Voeding

 

De gehele dag door staan er voor de katten brokken klaar en alle verblijven beschikken over een drinkfonteijn. Indien u ander voer wenst dient het zelf mee gebracht te worden.