Algemene voorwaarden

 

 

 

Dit is een samenvatting uit de algemene voorwaarden zoals die opgesteld is door Dibevo waar ons pension bij aangesloten is. De uitgebreide versie van deze voorwaarden ligt ter inzage in het pension of te vinden onder www.dibevo.nl

 

 

Indien uw kat(ten) bij ons komt logeren vragen wij u het bewijs van vaccinatie,ontwormen en vlooienbestrijding mee te brengen en bij ons achter te laten tijdens het verblijf. De verplichte inentingen zijn kattenziekte en niesziekte,zoals beschreven staat in het hoofdstuk entingen. 

 

 

Indien uw kat(ten) bij ons komt logeren dienen ze behandeld te zijn tegen wormen en vlooien.U kunt deze behandelingen ook door  ons laten uitvoeren. De kosten hiervoor staan vermeld in het hoofdstuk tarieven.

 

 

Indien u kat(ten) niet aan de gewenste voorwaarden doen zijn we wel genoodzaakt om 50% van de boekings kosten in rekening te brengen.

 

U dient uw Kat(ten) in een deugdelijke transportkooi te brengen. 

 

 

Niet gecastreerde katers kunnen wij in overleg plaatsen.

 

 

Als uw kat(ten)  bij ons komt logeren zijn wij verplicht om uw huisdier, onze gast, zorgvuldig te voeden, te verzorgen en te huisvesten.

 

 

U machtigt ons,om in geval van ziekte of een redelijk vermoeden daarvan, de dierenarts te consulteren en indien nodig, die maatregelen te treffen die de dierenarts acht nodig te vinden, op kosten van de eigenaar.  Deze kosten dienen bij het ophalen van uw kat(ten) betaald te worden.                        

 

 

Wij werken samen met dierenartsenpraktijk 't Holland.                          

 

 

Inentingen tegen niesziekte zijn helaas geen garantie dat uw dier deze ook niet kan krijgen. Als blijkt dat uw kat(ten) bij binnenkomst niesziekte heeft of een vermoeden daarvan mogen wij het dier niet plaatsen.

 

 

Speciale wensen graag in overleg met ons. (Bijv. toedienen medicatie,spuiten etc.)

 

 

Hoewel met de grootst mogelijke toewijding voor uw dier wordt gezorgd kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor evt. verwonding, ziekte of overlijden van uw huisdier.